4 platser kvar!

- En ljuvlig midsommardröm i värmlands skogar -

The Valley Schoolhouse, eller helt enkelt “skolhuset”, kan vara något av det mest vackra typiska svenska sommarhus jag någonsin skådat. Som ett vykort. Det enormt populära instagramkontot @_foodstories med över en miljon följare har redan hittat hit och nu har du möjligheten att spendera ett dygn med oss i denna magiska midsommarmiljö. Linda från @arstidensbasta är vår underbara blomsterinspiratör under helgen och Maria från @allthingsgreen.nu kommer att bjuda på verkligt högklassiska workshops i fotografering och storytelling.

Detta blir en riktigt njutbar minihelg med ljuvliga sommarögonblick!

DSC_8402.jpg
thelakeanddock3.jpg

Har du en passion för blommor och sagolika miljöer? Älskar du att fånga vackra vardagsögonblick? Vill du testa på professionell styling? Vill du lära dig att ta bättre bilder med din kamera? Vill du veta mer om sociala medier och hur man använder storytelling som ett fungerande verktyg? Vill du inspireras av vackra blomsterarrangemang och ett Sverige i ljuvlig midsommarskrud?

DÅ är detta fina retreat för just DIG!

Ett rofyllt dygn i oslagbar miljö som kommer att ge oss mängder med inspiration, nya vänskaper med likasinnade kreativa entreprenörer och många vackra bilder till vår bildbank.

VÄRDAR

Katrinbaath_Lovelylife_kreativkickoff2018-06464-02.jpg

Linda Hansson, Årstidens Bästa

Linda är floristen från Dalarna med det oerhört populära instagramkontot “Årstidens bästa”. Hennes blomsterkreationer slår deltagarna på Lifestyle Retreats med häpnad gång på gång. Vi har tillsammans rest till både Spanien och Toscana, se gärna mer här.

Jag är väldigt glad över att få arbeta med Linda ytterligare en gång och denna gång i vackra sommarsverige. Linda har verkligen magiska fingrar och ett öga för färgsättning och form som ingen annan. Om du söker blomsterinspiration på allra högsta nivå kommer allas vår favoritflorist inte göra dig besviken.

Mer om Linda på www.arstidensbasta.com

_Q6A0923-15.jpg

Maria Bååth

Maria är tjejen bakom den tidigare så populära matbloggen “Made by Mary” som bland annat tilldelats 4 bloggpriser, bland annat “Folkets Val” samt “Årets Foto”.

2011 drabbades Maria av en stroke och lämnade storstadslivet med kontorsjobb i Stockholm bakom sig för ett enklare liv på landet. Idag driver Maria den fina YouTube-kanalen & Instagramkontot @allthingsgreen.nu med fokus på ett naturnära liv med tid för allt som ligger hjärtat närmast.

“Jag lever ett enkelt liv på den svenska landsbygden, mellan hästhagar, vetefält och blåbärsskogen. Jag älskar dimmiga morgnar och kaffe, gamla möbler och knarriga trägolv. Jag känner mig levande när jag känner vinden genom mitt hår, när jag får dansa i regnet och att dricka kaffe ute på farstutrappan tidiga morgnar när ingen annan är vaken.”

Maria arbetar som fotograf, konstnär, stylist och digital kreatör och kommer att leda våra workshops i Storytelling och fotografering.

www.allthingsgreen.nu

charming-greenhouse-sweden.jpg
charming-greenhouse.jpg


INNEHÅLL

Storytelling och fotografering med fantastiskt duktiga och inspirerande Maria Bååth, @allthingsgreen.nu. Vi kommer att styla bilder i den underbara miljön vi befinner oss, både på bryggan vid sjön, i växthuset och inomhus. Maria kommer att leda oss igenom hela processen från styling, berättelsen kring bilden, till komposition och teknik. Vi övar på att hitta vår egna stil och röst genom våra bilder. Linda skapar vackra blomsterarrangemang till våra bilder och visuella berättelser.

DSC_4490.jpg
DSC_4760.jpg

FOKUS

Som alltid är fokus på slow living, att njuta av stunden, god lokal mat och umgänge med likasinnade. Just denna workshop fokuserar vi på blomsterinspiration, vacker miljö samt styling och storytelling genom fotografering.


PRAKTISK INFORMATION

Retreatet startar fredagen den 28/6 klockan 13.00 och avslutas lördagen den 29/6 efter lunch, cirka klockan 14.00. Det finns möjlighet att stanna en extra natt (lördag-söndag) och då ingår en härlig och professionellt guidad skogspromenad i skogarna runt vårt boende.

Under hela eventet ingår vegetariska måltider och fika enligt program. Närmsta tågstation är i Degerfors varifrån vi kan hjälpas åt med samkörning. Vi kommer också att ha en egen instagramgrupp där vi kan dela mer information och organisera samkörningar etc.

För alternativ för övernattning se lista längre ner.


ANMÄLAN

4 900,- SEK inkl. moms för privatperson.

5 900,- SEK för företag. (momsbefriat)

Paketet inkluderar hela fyra högklassiga workshops med två av landets främsta bloggare och instagramkonton. Vistelse i unik sommarmiljö idealisk för fotografering. Vegetariska måltider samt fika och dryck. Eventuell skogsvandring. Nätverk, events och rabatter på kommande evenemang. Observera att boende ej är inkluderat.

Priserna gäller vid direkt inbetalning av hela summan, alternativ två är två delbetalningar, en vid anmälan och en 10 dagar innan eventet äger rum. Se anmälningsformulär för mer information.


BOENDE

Skolhuset ligger avskilt i naturen och därför håller boendet en enkel standard. Du kan välja mellan rum i Rönningehuset som är en omsorgsfullt och vackert renoverad privat villa en kort promenad genom skogen (cirka 2 km) från skolhuset. Alternativ nummer två innebär boende i stugor med sjötomt ett par kilometer från skolhuset. I stugorna finns fräscha toaletter och dusch i huvudbyggnad på tomten.

1100,- SEK i enkelrum i Rönningehuset.

900,- SEK i del i dubbelrum i Rönningehuset.

780,- SEK för egen stuga på Labbsand.

390,- SEK för delad stuga (2 personer) på Labbsand.

Se mer information om stugor på Labbsand här.


ANMÄLNINGSFORMULÄR

Anmälan är bindande och görs via formuläret nedan. Observera att avbokning av evenemanget efter anmälan ej är möjlig med undantag om man hittar en betalande ersättare.

Kom ihåg att uppge eventuella allergier eller önskan om specialkost.

Varmt välkommen med din bokning!

 
Namn *
Namn
Fakturaadress *
Fakturaadress
 
midsommer-cocktail.jpg

Bilder på denna sida tillhör Frida edlund @fridainthevalley och @foodstories_. All rights reserved.