PERSONAL GROWTH RETREAT

Observera att detta retreat endast har 6 platser!

Välkomna till Andalusien…

Ett otroligt inspirerande, stressfritt och utvecklande retreat med fullt fokus på verktyg för välmående i vardagen väntar oss i den pittoreska lilla byn Nerja på spanska solkusten. Vi tror att det ibland kan det vara skönt, nästan behövligt, att komma iväg från alla krav och måsten, att få andas ut och inhämta energi från andra platser. Vi ville skapa ett retreat som ger de allra bästa förutsättningarna för att du ska få tid att varva ner, lyssna inifrån och göra en nystart för ditt egna välbefinnande.

Stressrådgivare Sandra Furulund erbjuder en långweekend där vi inspireras till att följa våra personliga drömmar samt tränar på ett hållbart och hjärnsmart levnadssätt. Sandra kommer genom workshops och dialoger bjuda på mängder av konkreta verktyg och övningar för att boosta ditt fokus och din omtanke om dig själv och dina genuina önskningar.

I september är temperaturen fortfarande härligt varm i Andalusien och vi kommer att vistas både ute och inne med tid för reflektion vid havet såväl som många goda samtal med varandra.

Undersköna Nerja, på Spanska solkusten. Här får vi tid för både gedigen kurs men också reflektionstid vid havet.

Undersköna Nerja, på Spanska solkusten. Här får vi tid för både gedigen kurs men också reflektionstid vid havet.

Älskar du sol, hav och pittoreska miljöer? Behöver du ett miljöombyte för att ladda om, andas ut, inhämta ny energi? Vill du få en kick start för din hållbara personliga utveckling? Vill du få extra tid till dig själv och lära dig verktyg som gör att du håller i längden både yrkesmässigt och privat? Vill du få utrymme i ditt eget liv och lära dig att leva hjärnsmart? Vill du peppas till hållbar framgång och livsglädje? Vill du inspireras genom genuina möten med likasinnade?

Oavsett vilket av ovanstående så är det här ett retreat för DIG.

LEDARE

Veronica Charlott.

editedweb-8630.jpg

Jag har priviliegiet att vara grundare av dessa magiska retreat där genuina kreativa entreprenörer träffas och delar historier, erfarenheter och inspiration. Min dröm och vision har alltid varit att kunna bjuda in till sagolika platser och slående vackra bord.

På ett Lifestyle Retreat bjuder jag på min historia och mitt nyskapade material kring förändringsmod och att våga följa sitt genuina drömliv.

Jag älskar också fotografering, styling av vackra detaljer samt hur man kan arbeta med Instagram som verktyg för att dela sina passioner.

www.veronicacharlott.com


Sandra Furulund, Stressrådgivare & Kommunikatör. Foto: Linda Florvik

Sandra Furulund, Stressrådgivare & Kommunikatör. Foto: Linda Florvik

Sandra Furulund

Sandra har alltid älskat att vara på väg; att upptäcka nya platser, lära sig nya saker, träffa nya människor och att ge sig in i olika projekt. Hon älskar det så mycket att det var en bidragande orsak till att hon blev sjuk i en utmattning när hon var 28 år. Den konstanta rörelsen och jakten både fysiskt och i tankarna gjorde att hon ignorerade sina egna behov och inte levde som en människa. Med i bagaget fanns även flera år av sömnbrist och livskriser som bidrog till sjukdomen.

Sandra är utbildad inom kommunikation och media och efter cirka tio år i den branschen valde hon att säga upp sig och starta en stressrådgivning. Sedan 2016 arbetar hon som stressrådgivare och föreläsare och hon möter dagligen människor som vill bromsa in innan de når väggen eller som vill komma vidare efter en utmattning. Hon är utbildad vid Sverigehälsan. Hon har även skapat En gåva med Lugn som lanserades på Formex i Stockholm 2018 tillsammans med en formgivare.

Idag lever hon ett liv där ambition, prestation, drömmar, livsglädje, engagemang och återhämtning får plats och hon älskar att inspirera och dela med sig till andra hur man kan skapa och leva sitt liv där man ger utrymme för sig själv som människa och som den unika människa man är.

Stressrådgivare & Kommunikatör

www.stressradgivning.se

INNEHÅLL

Föreläsningar och workshops i Sandras koncept The Human Basics, där vi grundar med kunskap och verktyg för att ge utrymme för sig själv som den människa man är och att skapa en bra och hållbar grund att stå på. Vi bygger på med reflektionsövningar och metoder för att exempelvis stärka upp sig själv inifrån och ut, att få fram och skapa utrymme för det som på riktigt är viktigt för dig i ditt liv, att fokusera på dig själv och endast jämföra dig med dig själv, samt med praktiska och handfasta verktyg för att jobba och leva hjärnsmart.

Inspiration och övningar i förändringsmod. Veronica är utbildad mental tränare, nlp trainer samt internationell coach och har i många, många år arbetat med verktyg för personlig utveckling. Under helgen kommer Veronica öppenhjärtligt dela med sig av sin resa från skilsmässa, förlust och enorm livskris till glädje och personlig framgång. Ni kommer få ta del av utvalda övningar, coachande frågeställningar och inspireras till att våga följa era visioner och innersta önskningar.

FOKUS

Som alltid är fokus på slow living, att njuta av stunden, god mat och umgänge med likasinnade. Just denna helg fokuserar vi på riklig personlig hållbar utveckling genom både Sandras och Veronicas koncept och gedigna erfarenheter. En njutbar långhelg med mycket inre och yttre inspiration.

 

PRAKTISKT

Vi blir hämtade på flygplatsen i Malaga i en gemensam transfer och startar upp med en härlig välkomstträff på lördagskvällen. Dagarna fylls sedan med workshops, föreläsningar, övningar och “bara vara” tid i trädgården, vid poolen samt promenader till byn och havet. Vi bor i lägenheter där vi har eget sovrum men delar vardagsrum, badrum och kök. Enkel frukost ingår samt fika under föreläsningar/workshops. På avresedagen ingår en gemensam transfer tillbaka till flygplatsen i Malaga.

Det är naturligtvis möjligt att själv hyra bil och att vara flexibel med ankomst/avresedagar innan och efter retreatet.

 

frigiliana.jpg
7133.jpg
nerja2.jpg

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

INGÅR:

Slow wake up med Sandra alla dagar.

Totalt fem högklassiga workshops och föreläsningar med praktiska övningar.

Kursmaterial och En gåva med Lugn www.stressradgivning.se/engåvamedlugn (värde 395,- SEK).

Reflektionstid vid havet och gemensamma promenader i vår vackra spanska by.

Boende i 4 nätter inklusive frukost och välkomstträff.

Instagramgrupp där vi kan planera samåkningar och dela innehåll med varandra.

Nätverk, events och rabatter på kommande evenemang.

INGÅR EJ:

Resa till Malaga t/r.

Lunch och middagar.

TOTALT PRIS:

Privatperson, 6 900,- SEK, inkl. moms.

Företag, 7 900,- SEK, (momsbefriat)

JUST NU! Boka tidigt rabatt! Boka innan den 1/6 och fá 500,- i rabatt samt en fin present vid ankomst.

Observera! Anmälan är bindande och en anmälningsavgift på 2000,- skickas ut i samband med anmälan, resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa. Avbokning endast möjlig fram till 60 dagar innan eventet, anmälningsavgift betalas ej tillbaka. Senare avbokning än 60 dagar betalas endast tillbaka om man hittar betalande ersättare. Det är möjligt att dela upp betalningen i ytterligare två delar, ta kontakt om detta är aktuellt.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Namn *
Namn
Fakturaadress inklusive momsregistreringsnr för företag *
Fakturaadress inklusive momsregistreringsnr för företag
451865.jpg