Hösten 2018 gick den första stora inrednings- och inspirationsträffen av stapeln. Vi var ett underbart gäng på nio tjejer som träffades i södra Frankrike. Där fick vi uppleva ett makalöst renoverat borgarhus, en undangömd konst- och vingård, franska antikmarknader men framförallt inspirerades vi av fantastiska föreläsningar signerade Mirelle @designbymirelle och Johanna @snickargladjen. Vi blev en sammansvetsad grupp som fortfarande nätverkar och samarbetar med varandra.

I ÅR UPPREPAR VI SUCCEN!

“Årets Influencer” för Elle Decoration @designbymirelle och jag är stolta över att kunna bjuda in er till en helg med riklig inredningsinspiration, nätverk och energipåfyll!

Vi reser denna gång till Benalmadena på spanska solkusten där vi kommer få uppleva både inspirerande föreläsningar, workshops och besök men också skönt strandhäng och mycket nätverkande över god mat och dryck.

Benalmadena utanför Malaga, Spanien.

Benalmadena utanför Malaga, Spanien.

Exklusivt boende i juniorsviter med all-inclusive.

Exklusivt boende i juniorsviter med all-inclusive.

PRESENTATION

Är inredning och styling din stora passion? Vill du lära dig massor kring feng shui och att inreda med harmoni? Vill du bli ännu säkrare på din stil och dina färgval? Vill du ta del av inredningsinspiration från “Årets Influencer inom inredning”? Vill du veta mer om Instagram och eventuella samarbeten? Är du redo att utöka ditt nätverk och umgås en hel helg med likasinnade inredningstjejer och entreprenörer?

Det här är resan då du verkligen får ny energi, massor med härlig inspiration och blir redo att ta din passion till nästa nivå!

 

VÄRDAR

VERONICA CHARLOTT, LIFESTYLE RETREATS

Jag har priviliegiet att vara grundare av dessa magiska retreat där genuina kreativa entreprenörer träffas och delar historier, erfarenheter och inspiration. Min dröm och vision har alltid varit att kunna bjuda in till sagolika platser och slående vackra bord.

På ett Lifestyle Retreat bjuder jag på min historia och mitt nyskapade material kring förändringsmod och att våga följa sitt genuina drömliv.

editedweb-8630.jpg

MIRELLE STOOR, ÅRETS INFLUENCER

Mirelle som står bakom kontot @designbymirelle är inredaren vi alla älskar att följa. En hjärtego tjej med båda fötterna på marken som är en riktig fena på allt som har med inredning och hemmaprojekt att göra.

Under vår långhelg tillsammans kommer Mirelle bjuda på mängder av inspiration och tips inom feng shui och inredning. Vi får också ta del av hennes resa som inredare på Instagram och att vinna priset som “årets influencer inredning”.

www.designbymirelle.se

mirelle.jpg

 

INNEHÅLL

Flera workshops och föreläsningar med årets inredare och inspiratör, Mirelle Stoor, bland annat i feng shui, skapa harmoni i hemmet och att arbeta med Instagram som verktyg för att dela sina passioner. Vi kommer även att ha en längre workshop där vi skapar moodboards. Gemensamma måltider med motiverande och stöttande prat om livet, företagande, drömmar och sociala medier. Dessutom besök på lokal vingård och studio 58 interior.

 

FOKUS

Som alltid är fokus på "slow living", att njuta av stunden, härlig miljö och umgänge med likasinnade. Just detta retreat fokuserar vi på inredningsinspiration med Mirelle och Victoria.

PROGRAM

Vi blir hämtade på flygplatsen och åker till hotellet, vilket tar knappt 30 minuter. Väl i Benalmadena checkar vi in på helt nyrenoverade Hotel Palladium vid stranden. Här bor vi i lyxiga juniorsviter med terasser och all-inclusive. Under dagarna framåt varvar vi intressanta föreläsningar och workshops inom inredning med skönt nätverkande och lokala inspirerande besök.

170005969.jpg
168611916.jpg

 

170005968.jpg

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

INGÅR:

Samtliga workshops och högklassiga föreläsningar med @designbymirelle.

Allt eventuellt material.

Besök på butik och studio Interior 58 där vi träffar Victoria, en svensk inredningsstylist som bor och arbetar på plats i Benalmadena.

Boende 4 dagar i lyxiga juniorsviter med terasser. (Två personer delar rum men det finns en vägg mellan sovrum och vardagsrum med bäddsoffa).

All Inclusive med måltider och dryck i olika restauranger på hotellet.

Transfer till och från flygplatsen i Malaga.

Instagramgrupp där vi kan planera samåkningar och dela innehåll med varandra.

Nätverk, events och rabatter på kommande evenemang.

INGÅR EJ:

Resa till Malaga t/r.

Eventuellt någon lunch och/eller middag i samband med besök utanför hotellet.

Eventuella transporter inom Benalmadena

Rekommenderad flygresa,

TOTALT PRIS:

7 900,- SEK per person.

Just nu! Boka tidigt rabatt, pris 6 900,- SEK, gäller

Alla priser är inklusive del i dubbelrum/ juniorsvit och all inclusive med måltider och dryck.

Observera! Avbokning endast möjlig fram till 60 dagar innan eventet. Senare avbokning än 60 dagar betalas endast tillbaka om man hittar betalande ersättare. Vi rekommenderar starkt att teckna egen reseförsäkring.


Anmälningsformulär

Namn *
Namn
Fakturaadress *
Fakturaadress
skarmavbild_2019-02-05_kl_163513_5c59ad552a6b223e5562ace6.png